lucullus BOUTIQUE

 

Net zoals voor onze feestzalen en catering, gebruiken wij ook in onze boutique uitsluitend verse kwaliteitsproducten met een selectie van kwekers uit de buurt en verse vis en schaaldieren uit de Oosterschelde en de Noordzee.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken stellen we voor om alles klaar te maken in uw of onze schalen waarin u het gerecht op tafel brengt.

Om u vlot te kunnen dienen en de ruime keuze te behouden vragen we u liefst een week op voorhand te bestellen.
Uiteraard is er steeds een beperkte voorraad om u onverwacht verder te helpen. Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren voor info over de gerechten.

Onze kant en klare gerechten zijn eenvoudig op te warmen in een voorverwarmde oven van 180°C, afgedekt met aluminiumfolie gedurende 20 minuten. 

HET gerecht van de week

 

elke week bieden wij een seizoensgebondeN gerecht aan IN ONZE BOUTIQUE WAAR U THUIS VAN KAN GENIETEN


 
DSC_2214.JPG

WATERZOOI VAN KIP

€19,00 pp

 

U kan dit gerecht reserveren door een email te sturen naar info@lucullus.be. Dit gerecht is van woensdag tot en met zaterdag beschikbaar in onze boutique, elke donderdag leveren we deze ook aan huis in Brasschaat. We presenteren elke week een ander gerecht waarvan de prijs varieert tussen de €18,00 en €23,00 pp.

CADEAUBON

 
cadeaubon.JPG
 

 

Geef een luxueuze cadeaubon als geschenk voor een speciale gelegenheid. 

 

Onze cadeaubonnen worden met de hand geschreven en kunnen dus aangepast worden aan uw vereisten. Geeft u graag een vast bedrag, een uitnodiging voor een brunch of liever een cadeaubon voor het nieuwe Lucullus concept "The Table".

Het is allemaal mogelijk, stuur even een email naar info@lucullus.be en wij maken deze cadeaubon klaar voor u.

 

boutique menu

 

 

SCHRIJF JE IN OP ONZE NEWSLETTER

 

– BECAUSE nothing brings people togetheR like good food –

 
002-sjoerdbooijphotography-wedding-hannelore-nick.jpg