Salons & Feestzalen

 

Het weelderige kader, de warme sfeer, het hartelijke onthaal en de gastronomische keuken maken van Salons & Feestzalen Lucullus tot de uitgelezen plaats om iets te vieren. Alle zalen zijn licht en ruim en bieden zowel plaats voor een intiem familiediner als voor een uitbundig feest tot wel 800 personen. Reeds vanaf 12 personen hebben wij een afzonderlijke unieke zaal ter beschikking. De historisch romantische sfeer van de verschillende zalen vindt u ook op het terras ruime patio.

 

Het is onze absolute wil om van elk feest een succes te maken. Elk feest wordt samen met u en eigenares Anne Simons uitvoering tot in detail besproken, wij houden rekening met al uw persoonlijke wensen. De gastronomische keuken wordt ondersteund door eigenaar Frank Nuijens en zijn brigade.

 

ONZE MEERWAARDE

Show cooking in onze open keuken 

Ruim gratis parkeerterrein

De zalen zijn steeds rijkelijk gedecoreerd met bloemen

Gastenkamers ter beschikking

Mogelijkheid tot ceremonieel huwelijk

Speeltuin voor onze allerkleinsten

Hotelarrangementen in Brasschaat of Antwerpen mogelijk

Live muziek van klassiek tot jazz kunnen voorzien worden

 

GELEGENHEDEN

Huwelijksfeesten

Babyborrels

Recepties

Communie- en lentefeesten

Ceremonies

 

Gouden- en diamanten bruiloften

Familiefeesten

Recepties en cocktailparty's 

Bedrijfsfeesten

Rouwmaaltijden

Weddings

 

Uw huwelijk kan starten met een cermonie op onze patio of in een van onze zalen. Het interieur van de zaal kunnen we aanpassen aan de stijl van het huwelijk, bloemenkleuren kan u kiezen en het dinner wordt samen met u uitgewerkt zodat het een dag wordt die jullie nooit zullen vergeten.